Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЕкотроник постъпи добре,че го игнорира. Защо продължаваш да се занимаш с този задух?
-----------
Пай сеее ...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНикакво игнориране, само гърч. Сега като чета какво пише и се чудя какъв ми е климатроник едно, дву или повече зонов
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение5 - зонов с CAN шинаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Сега ако разкриеш цялата тайна ще е много добре,че и моята не капе,а като спра климатика и започва да мирише на застоял влажен въздух. Ако имаш и снимка,къде се намира дренажа, ще е перфектно.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМного добре чета и те питам пак, или не можеш да отговориш?
Щом четеш, значи трябва да разбираш. Много ясно е написано и аз ясно съм се изразил кога е така.
Та значи за да не го разбираш или не познаваш колите (а ти пишеш, че знаеш), или IQ-то ти е върхово, или и двете
Comment
-
добре, искам конкретен и бърз отговор, моята кола с колко зони е, филтъра е след турбината, това ли е критерия?Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:27.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Днес си закупих жила за ръчната спирачка.
Има ли някаква особенност при монтажа? Как се натягат? Колата ми е 156 1.9/105hp
Регулирането на вдигнати колела ли се прави или прости докато започне да държи? Всякаква информация ще бъде полезна?
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеПост 3110.
Щом четеш, значи трябва да разбираш. Много ясно е написано и аз ясно съм се изразил кога е така.
Та значи за да не го разбираш или не познаваш колите (а ти пишеш, че знаеш), или IQ-то ти е върхово, или и двете
Ти не си писал в него. Поне това да не беше объркал.
Всичко, което си написал е:
"Това е вярно само за двузоновите климатроници накратко" (пост 3116)
което и според мен не отговаря на истината а ти за пореден път подхвърляш партенки в технически дискусии.
Lordliness съвсем основателно те подкани да аргументираш твърдението си, но наместо това, ти започна за пореден път да се сулиш като мокра връв, типично в твой стил.
Оттам нататък нещата стават манджа с грозде пак и пак.
Накратко - ако претендираш за знания, то обоснови тезата си за връзката между местоположението на вентилатора (преди или след филтъра) и броя на зоните в системата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПост 3110 ?
Ти не си писал в него. Поне това да не беше объркал.
Всичко, което си написал е:
"Това е вярно само за двузоновите климатроници накратко" (пост 3116)
което и според мен не отговаря на истината а ти за пореден път подхвърляш партенки в технически дискусии.
Lordliness съвсем основателно те подкани да аргументираш твърдението си, но наместо това, ти започна за пореден път да се сулиш като мокра връв, типично в твой стил.
Оттам нататък нещата стават манджа с грозде пак и пак.
Накратко - ако претендираш за знания, то обоснови тезата си за връзката между местоположението на вентилатора (преди или след филтъра) и броя на зоните в системата.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеДнес си закупих жила за ръчната спирачка.
Има ли някаква особенност при монтажа? Как се натягат? Колата ми е 156 1.9/105hp
Регулирането на вдигнати колела ли се прави или прости докато започне да държи? Всякаква информация ще бъде полезна?
-----------
Пай сеее ...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ясно. Гледам ги,че жилата са буквално plug and play
Продадоха ми ги в различни пликове. За какво служи големия тампон на дясното жило? Фолиото е ясно да не се нагрява от генерацията.
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment